20 години опит
Компания с повече от 20 години опит в бранша, ние се стараем да поддържаме и гарантираме непрекъснатото развитие и иновативност, както и да предоставяме на нашите клиенти актуално ноу-хау и несравними услуги. РЕМИН е водеща компания, оперираща в областта на млекопреработвателната индустрия. Ние проектираме, изработваме и доставяме висококачествено оборудване и индивидуални решения.

Грижим се и отговаряме на нуждите на нашите клиенти, предлагайки цялостно портфолио от решения, от издояването на първата капка мляко във Вашата ферма, през модерни инсталации за неговата преработка, до съвременни решения за опаковането на готовите (крайните) продукти. Ние можем да сме Вашия партньор от доставката на единични детайли, до изграждане на съвременно млекопреработвателно предприятие и управление на проекта, в съответствие с най-съвременните тенденции и стандарти за качество.
Експертите от РЕМИН са Вашия надежден партньор по света, помагайки по пътя на бъдещия успех и устойчивост.
В процеса на проучване и проектиране, подбираме съвременни решения, съобразени с клиентските потребности, които предоставят безпроблемна работа и бърза възвръщаемост на инвестицията.
Опитът на Ремин е на 6 континента и в 41 държави

Процес

1
Проучване и решения
2
Проектиране и производство
3
Монтаж и обучение
4
Поддръжка
Контакти
Тук, в уебсайта ни,
Ви предоставяме основна информация за нашите продукти. Ако все още имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
9301 Добрич, България, ул. Ангел Стоянов 1
телефон: 058/ 600 100
факс: 058/ 667 154

© 2021 Remin